+ 32 (0) 2 318 50 90

Nieuwsbrief aan de kooplieden van Auderghem

Maart 2010

Een initiatief van de politiezone
Ukkel – Watermaal-Bosvoorde – Oudergem
02 / 373.58.01

Telepolice Vision: meer veiligheid voor uw bedrijf

Op regionaal niveau is de afgelopen jaren de gewapende overval sterk toegenomen gericht op bedrijven. Het grondgebied van de politiezone Ukkel / Watermaal-Bosvoorde / Oudergem ontsnapt niet aan deze trend omdat deze aantallen in twee jaar zijn verdubbeld. En dit zijn helaas niet de enige risico’s voor handelaren, ook slachtoffers van winkeldiefstal en inbraak.

Uw politiezone is natuurlijk niet inactief sinds er een reeks initiatieven is genomen om deze negatieve spiraal te stoppen. Het aantal voetgangerspatrouilles is dus aanzienlijk toegenomen met zelfs een speciaal apparaat voor het beveiligen van winkelstraten wordt elk jaar geactiveerd tijdens de vakantie seizoen. Het is ook mogelijk om gratis advies te krijgen van een politieagent
specifiek getraind in technopreventie om zwakke punten in de beveiliging van zijn bedrijf en hoe het te repareren.

Gezien de vastberadenheid van schurken lijkt het erop dat deze maatregelen alleen niet voldoende zijn om de toename van diefstallen en die met geweld in het bijzonder te beteugelen. Het is om deze reden dat de politiezone heeft een openbaar contract geopend om iedereen een beveiligingssysteem aan te bieden handelaars. Met het “Telepolice Vision” – systeem hebben we nu een geheel nieuwe versie
Telepolice-systeem combineert videobewaking en directe verbinding met politiediensten. Zoals uitgelegd in de brochure van het bedrijf Télépolice Vision staat het systeem, in geval van agressie, beelden toe real-time verzending naar het politiebureau Uccle / W-B / Oudergem, die vervolgens de actie kan volgen realtime en bereid de tussenkomst van de veldteams op de best mogelijke manier voor, terwijl waardevolle seconden worden behaald vergeleken met een conventionele interventie. Voordat dit punt wordt bereikt, moet dit systeem een ​​afschrikwekkend effect hebben zichtbare onderscheidende stickers informeren de aanwezigheid van het systeem “Telepolice Vision” in de
handel.

Wij nodigen u uit om de bijgevoegde brochure te lezen om meer te weten te komen over de specifieke kenmerken van dit systeem en de kosten ervan. U bent vrij om contact op te nemen met het bedrijf om te bestellen. U kunt ook naar een demonstratie in ons pand komen om de concrete werking.

We staan ​​u uiteraard ter beschikking voor verdere informatie over het systeem “Telepolice Vision“.

Michel Deraemaeker
Hoofd van het lichaam

Didier Gosuin

Burgemeester