+ 32 (0) 2 318 50 90

Onze beroepen

Expertise in het risico van agressie

Wat uw sales rep zal niet zeggen

De werking van uw veiligheid is niet alleen gebaseerd op een alarmsysteem, maar op een knowhow van uw partner. Je zou meestal de voorkeur om te praten met een specialist wanneer een probleem gaat u dat een genera-?

Als we kunnen vinden duizenden alarm installateurs in de beveiligingsmarkt, deze specialisten geplaatst blijven veralgemeent van veiligheid met voor sommigen, raakt aan een elektricien…, leveren met een aantal groothandelaren. Ten slotte heeft u recht op hetzelfde type product met een aantal referentie varianten, logo’s, kleuren om uw veiligheid te garanderen.

Dieven en andere bandieten zijn niet langer afgeraden van een verhuizing om te handelen met deze genera-producten. Het andere aspect is te bieden u dozen die zorgen voor alle en niets als brand, inbraak alarmen, aanvallen, toegangscontrole, licht etc.

Dit brengt u inzicht in de genera-aspect van uw alarmsysteem steeds een gadget vergeten de afschrikking effectiviteit van steeds een slachtoffer!

Dit gadget zou niets zonder Mega toezicht centra bij meer dan 300,000 klanten zijn aan wie uw alarminstallateur u zal verbinden door u een facultatief verbindings contract aan te bieden dat rond 30 euro per maand of honderden begint duizenden verbindingen als het uwe zal leiden.

Als deze beveiliging genera-generaal biedt u een alarmsysteem, de laatste is niets zonder menselijke actie. Maar hier, zoals in een Call Center, zal uw alarmsignaal wachten op zijn beurt! Als de acteurs in uw centrum veralgemenen in staat zijn om duizenden informatie per minuut te ontvangen. De mens te volgen verificatieprocedures opgelegd door wetgevers (Bekijk het probleem op accidentele alarmen) zal enige tijd duren.

Dit algemene aspect neemt een goede tien minuten om meer te zien 15, 20, voordat provoceren een reactie op bepaalde alarmen.

Zal dit u toelaten om een mening te maken?

Waarom ons kiezen?

 Apparatuur die is ontworpen in een specifieke setting die niet omgaan met andere aspecten dan uw veiligheid.
De creatie van een uniek Telepolice Vision ®-concept gekoppeld aan een vooruitstrevende technologie in het licht van de misdaad die het bestrijdt en houdt rekening met de negatieve punten van de generalistische systemen.

U zult onze systemen niet op de markt vinden omdat deze is ontwikkeld in een specifiek beveiligingsconcept.

Het principe van de telepolice Vision® ontvangst in het kort!

Telepolice staat u toe om in direct contact met de politiepartners en/of D.O.R.S zonder het principe van de filter van de algemene televiewers te worden gezet.

De wijze van verrichting van onze producten wordt begiftigd met een “intelligentie” die de wijze van gebruik onderscheidt. 

De D.O.R.S is een ander aspect van uw veiligheid. Het waarborgt de veiligheid van de politie ontvangers en onze leden uit streken door al onze leden toe te staan om van permanent toezicht tijdens een agressie vraag te profiteren door in parallelle politiediensten een operationeel Relais te verstrekken, toestemming van de autoriteiten.

Welke oplossingen voor u?

Het is beter om van een apparaat te profiteren dat speciaal voor een type van risico wordt ontworpen en specialisten zoals politiediensten toe te staan om het te gebruiken.
Met het voordeel dat u geen extra € 1 hoeft toe te voegen aan opties voor een contract voor monitoring op afstand, een onderhoudscontract en andere services die algemene installateurs extra bieden om te bedienen wat zij u verkopen.

Met Telepolice ® -pakketten is alles inbegrepen zodat u kunt profiteren van de beste apparatuur en service tegen de beste prijs.

De Telepolice Vision formule

Meer informatie

De Telepolice Vision Plus formule

Meer informatie