+ 32 (0) 2 318 50 90

Onze oplossingen

Turnkey pakketten

Beveiliging tegen een lagere prijs door op de knop te drukken en de politie wordt gewaarschuwd!

Telepolice Vision® stelt u een aantal afschrikkings middelen ter beschikking om uw veiligheid te garanderen zonder dat u hoeft te investeren in complementaire apparatuur en diensten van Remote monitoring en onderhoud..

‘S Nachts waakt uw alarmsysteem over uw vestiging. Maar heb je wel eens gedacht aan je veiligheid en die van je werknemers tijdens de dag, tijdens kantooruren?

Dankzij de Vision Telepolice kunt u overdag ook degelijk slapen met een afstandsbediening van Tele Police “directe assistentie” met een enkele druk op de POLICE-knop stuurt u een oproepsignaal, in geval van agressie.

Het Vision® telepolice Pack


De telepolice Vision® Pack zal u toestaan van slechts 
€50 per maand all inclusive te profiteren van de apparatuur die al nuttig om u te beveiligen door volledig aftrekbaar van uw professionele kosten. 

Samengesteld uit een Audiobel en een Vision HD camera en het begeleidt bepaalde diensten aangeboden aan onze leden.  Samengesteld uit een Audiobel en een Vision HD camera en het begeleidt bepaalde diensten aangeboden aan onze leden. 

De telepolice Vision® Pack biedt u de aanzet tot een oproep van uw Audiobel het activeren van een discrete luisteren van de site door de politiepartners en/of de D.O.R.S op hetzelfde moment als uw telepolice Vision® camera, die een visualisatie van uw Real-time Audiobel® situatie. De Eagle® servers ter beschikking gesteld om uw veiligheid zal automatisch de beelden voor uw oproep biedt een complementaire mogelijkheid van het identificeren van de dader van uw aanval als je niet een gesprek te voeren voordat ze gelekt. 

Een reeks afschrikmiddelen die ten dienste van uw veiligheid worden gebracht zonder dat u hoeft te investeren in extra apparatuur en diensten van bewaking op afstand, onderhoud,…

Wij brengen u een techno preventie van het risico van agressie door het weergeven van uw directe link naar de telepolice Vision® service.

De Vision Plus® telepolice Pack

Extra opties voor uw basispakket: u uw apparaat aanvullen met aanvullende apparatuur, partnerservices die aan uw beveiligings-of configuratiebehoeften voldoen. Met het oog op op maat gemaakte veiligheid op uw type risico, is het altijd mogelijk met de telepolice Vision® technologie.

Telepolice Vision Plus®

De Telepolice Vision Plus Pack zal u toestaan voor slechts €65 per maand om te profiteren van de apparatuur die nuttig zijn om uw veiligheid altijd volledig aftrekbaar van uw professionele kosten.

Het bestaat uit een Audiobel®, een Vision® HD camera, een D.E.C. R, een SOS afstandsbediening en een lokale digitale videorecorder die bij bepaalde diensten wordt aangeboden aan onze leden.

Net als de audiobel, de SOS afstandsbediening of de “blauwe” SOS oproep punt kan de activering van een discrete luisteren van de site door de partner Police Services en/of de D.O.R. S op hetzelfde moment als de telepolice Vision® camera toont een visualisatie van uw situatie in real time.

FLEXIBLE CODE

De recorder maakt de aansluiting van 1 tot 12 camera’s en dus het verkrijgen van een lokale visualisatie op een TV-scherm of monitor. U uw systeem ook besturen via uw smartphone of toegang hebben tot uw site via de private Portal my.télépolice.eu.

Altijd gemoedsrust!

Nieuwe reductieformule op faciliteiten en aansluiting inbedrijfstelling van meer dan 12 maanden. *

Télégolice Vision ® biedt u een langetermijnkorting ** in verhouding tot uw huurprijs! U betaalt alleen voor de service, geen installatiekosten. Deze kosten zijn ook fiscaal aftrekbaar op 120%!

Een formule voor indirecte vermindering van uw royalty door aangeboden installatieprijzen. U bespaart aanzienlijk in verhouding tot het aantal van uw apparatuur door direct op de installatie te besparen. Een langetermijneconomie voor uw veiligheid.

Een voorbeeld voor de Telepolice Vision Plus ® -versie: voor een extra camera van € 80 per maand biedt het principe van proportionele korting u een virtuele korting van € 6,33 x 12 of € 76. Dat is praktisch uw huur. Dus elk jaar profiteert u van een korting die gelijk is aan de besparingen die u aan het begin hebt gerealiseerd.

Het voordeel van de formule is om een wereldwijd pakket te hebben dat alle aspecten omvat van: apparatuur, maar ook alle services (onderhoud, onderhoud, toezicht, bewaking … alles inbegrepen *) ! Meestal worden op de beveiligingsmarkt extra contracten toegevoegd, maar Télépolice Vision ™ biedt u een wereldwijde beveiliging.

Een win-win-formule om een vaste prijs te hebben die volledig aftrekbaar is van uw professionele uitgaven.

* Aanbieding onder voorwaarden.
** De verkleiningsratio mag niet groter zijn dan de waarde van de basishuur over de totale duur van het contract.

Beveilig uw bedrijf                                  

Plaats een bestelling