+ 32 (0) 2 318 50 90

Onze infrastructuur

Telepolice Vision

Infrastructuur tot uw dienst 

De beste systemen zouden niets zonder een kwaliteits infrastructuur zijn die ten dienste van uw veiligheid wordt gezet. Wat maakt het verschil met alarmsystemen is de dienst die telepolice Vision® biedt u door middel van onmisbare Relais van de Eagle®-systeem.

Meer dan alleen apparatuur..

Wanneer u betaalt voor uw huur, betaalt u veel meer dan apparatuur. Inderdaad, u profiteert van een dienst in de vorm van een communautair aspect. U beschikt over een infrastructuur; software, licenties, diensten… U profiteert van het continue onderzoek en ontwikkeling dat u nergens anders vindt dan bij Télépolice Mink®!

Een High-Security apparaat

Dankzij de vermenigvuldiging van unieke ontvangstpunten in het Eagle® systeem profiteert u van een hoog beveiligingsapparaat. Het lettertype heeft toegang tot servers en verwerkings stations die zorgen voor de overdracht en ontvangst van uw oproep.
Dit is een andere eigenaardigheid! Een actieve 24-uurs D.O.R.S en 365 dagen per jaar voor het monitoren en beheren van oproepen op de partner politie stations en onze leden zonder een €1 supplement!

           Het Eagle® systeem     

Het Eagle® systeem is een architectonisch concept van een telecommunicatie netwerk dat kunstmatige intelligentie integreert om risicotypes te beheren. Het brengt een multi-protocol management software die u toelaat om informatie te centraliseren op een punt en de verwerking ervan te beveiligen via een multichannel receptie te bieden.
Eagle® servers worden gehost in interne en externe datacenters en een back-up in groepen geografisch verspreid op afzonderlijke punten, voldoen aan de meest strenge normen van redundantie en veiligheid.

Telepolice Vision® technische infrastructuur

Een Fiber Optic verbinding:

IP-netwerk redundantie wordt gewaarborgd door 8 optische vezels.
Deze 8 vezels verbinden 4 exploitant verbindings knooppunten door 4 volledig afzonderlijke wegen te volgen.
Deze verbindings knooppunten, zelf looped, maken verbinding met de lokale operators en ook naar de Amerikaanse en Europese Internet Exchange nodes.

Belangrijke punten:

• Top beveiliging interconnectie archi
tectuur • verdubbeling van aansluit app
aratuur • aparte Fibre paths • 8
x 1 Gbit/s optische vezel

Voordelen:

• Geen risico op het afsluiten van het netwerk.
• Mogelijkheid tot directe aansluiting op TPVR4/TPVR5

Een high-performance datacenter.

 De site totalen een technische ruimte, waardoor het hosten van enkele duizenden servers in optimale omstandigheden van veiligheid en redundantie.
Onze toezichthoudende teams worden in het hart van de technische site geplaatst voor een optimale reactiviteit.

Energie:

Het elektrisch systeem heeft een volledig redundante 5 MVA capaciteit bestaande uit 2 afzonderlijke energie-aankomsten. 15 omvormers van 400KVA en 30 distributie kasten van 250KVA uitgerust met STS/VRT zorgen voor maximale beschikbaarheid.

Veiligheid:

Omdat de veiligheid van uw gegevens is van fundamenteel belang, de site is gelegen in een gebied van activiteit bewaakt 24/7. Het datacenter is uitgerust met 75 digitale camera‘s en 25 Speed Dome camera’s van 360 graden.

Toegang tot de site:

De toegang tot de accommodatie kamers wordt uitgevoerd door biometrische controle van de vingerafdruk van de hand. Een bank slot zorgt voor de naleving van de toegang door biometrie, met de opsporing van het gewicht van de persoon en de aanwezigheid van metaal.

Brandveiligheid:

De accommodatie kamers zijn uitgerust met de VESDA systeem, waardoor de vroegtijdige opsporing van rook. Het uitsterven van de brand wordt verzekerd door water verneveling/hoge druk CO2 (200 staaf) zonder verslechtering van het materiaal