+ 32 (0) 2 318 50 90

Wie zijn wij?

Het verhaal van telepolice Vision®

Telepolic
e is niet nieuw!

Het eerste Telempolice systeem is meer dan 20 jaar oud en heeft vele innovaties meegemaakt. De eerste call Box werd gebruikt om gewoon een gecodeerd signaal in de richting van de politiediensten te initiëren.

Dan komt een 2e generatie van apparatuur met een luister principe dat toegestaan om een gezonde sfeer te horen op de site van waaruit de oproep afkomstig is.

De 3e generatie wordt gecommercialiseerd van 2002. Deze nieuwe generatie zal de telepolice™ merk bekend als een echte politie-instrument met een real-time bidirectionele link.
Dit nieuwe concept kan de politie te horen en te praten met de site van agressie. Sindsdien hebben we onze investeringen in technologische ontwikkeling voortgezet door middel van innovaties in dienst van de veiligheid van onze leden. We zijn dus de eerste in de markt te hebben geplaatst beelden van een aanval. Daarna hebben we de beelden gekoppeld aan een live direct met de reddingsdiensten, terwijl het Internet aangeboden op dat moment slechts weinig prestaties.

Wij bieden steeds meer innovatieve oplossingen aan door de evolutie van het misdrijf te volgen dat wij in samenwerking met de politiediensten bestrijden.

Het Vision® telepolice principe

Telepolice Vision® is een veiligheidsapparaat dat u rechtstreeks verbindt met de partner Police Services. Wij bieden onze partners, die ons vragen, om hen kosteloos uit te rusten om hen in staat te stellen de handelaren te beveiligen en de onzekerheid van de bedrijfs wijken op te lossen.
We werken ook met de D.O.R.S Regional Operational Security Dispatch, die toezicht houdt op het apparaat geïnstalleerd in de verschillende politiediensten.

1

Afschrikkings bescherming

Het voordeel van telepolice Vision® is om u een afschrikkende bescherming te bieden die wordt weergegeven. Feit dat is benadrukt in verschillende universitaire studies over de evolutie van de criminaliteit en de meest effectieve technologie preventiesystemen op de markt.

2

Innovatieve oplossingen

Het duidelijk verschil van telepolice Vision® tegen alarmsystemen is zijn innovatieve wijze van verrichting door het principe van directe vraag aan een redding dienst.

3

Gegarandeerde bescherming

Het Télépolice Vision-systeem heeft bijgedragen tot talrijke arrestaties, meer dan 93 in 15 jaar. Het bevoordeelde ook de follow-up van onderzoeken op een gunstige manier.

Een politie-interventie met kwaliteit operationele informatie blijft een van de sleutels tot een resultaat aangeboden door onze apparatuur. Informatie die u audio, een visualisatie van een verdachte verstuurd door telepolice Vision ® -apparatuur die zal leiden tot een mogelijkheid van interpellatie door de wetshandhavings troepen die niet meer informatie te zoeken, maar exploiteren rechtstreeks het nieuws.
Het apparaat beschermt u en uw werknemer. De vernietiging van de video bewijzen door de auteurs is onmogelijk met telepolice.
U bent beschermd voldoen aan de wet * niet-criminele beelden zullen worden vernietigd systemen automatisch.

* Bescherming van de persoonlijke levenssfeer voor België en de wet vrijheid voor Frankrijk.