+ 32 (0) 2 318 50 90

Een arts molesté…

Een arts gemolesteerd door 4 personen in volledig overleg.

Belga Gepost op maandag 10 november 2014

Verschillende feiten

Seraing: Vier gemaskerde en gewapende individuen brak maandag rond 18:00 uur in een overleg van de arts bedrijf gevestigd rue Ferdinand Nicolay in Ougrée (Seraing, provincie Luik) deed was geleerd van de aanklager van Luik.

De beoefenaar werd lastig gevallen door de vier gangsters die met zijn voertuig vertrokken. De vier mannen werden heftig aangevallen de dokter om terug te krijgen het geld, maar ze vertrokken met lege handen, zei de officier van justitie. De vier mannen waren nog steeds stal het voertuig van hun slachtoffer, werd die auto in de buurt in de vroege avond te beschadigen plaatsen van agressie door de politie van Seraing / Neupré gevonden.

De auteurs worden actief gezocht door de politie de dokter heeft beschermingssysteem niet …

Nieuwkomers op de klantenlijst van Telepolice Vision worden steeds meer het doelwit van overvallers …

Naast de eeuwige apotheken, maar ook bibliotheken en supermarkten … Télépolice Vision zag de opkomst van nieuwe klanten met medische sector.

Arts, tandarts, fysiotherapeuten, verpleegkundigen en andere apotheek abonnees Télépolice Vision, de beroemde video en audio paniek alarmsysteem verbinden van een slachtoffer oprichting van een aanslag met zijn politie-kantoor of een nationale waarnemingscentrum het waarborgen van de relais rechtstreeks aan de partners van de politie.