+ 32 (0) 2 318 50 90

Veiligheidssysteem telepolice informatie

VEILIGHEID : De eerste maatregel blijft afschrikking door middel van technopreventie en andere organisatorische maatregelen. We waren geïnteresseerd in het Télépolice-systeem (systeem dat de stad La Louvière volgens het laatste uur in 2004 zou hebben geweigerd).

Na het spoor van Telepolice stopten we bij de uitleg van de boekhandelaar Philippe Gueuning, die Schaerbekois afgelopen maart opmerkte: “Met het systeem Télépolice werden de overvallers gearresteerd. De politie was er in beide, zie drie minuten. En het nieuwe is nog effectiever. “Over de uitvinding van Télépolice Vision van het Amerikaanse bedrijf met dezelfde naam dat dit apparaat sinds 2008 op de markt brengt voor zijn revolutionaire nieuwe versie van alarmvideo in verband met het politiebureau.

Van onze collega’s van RTL TVI heeft Philippe Gueuning als verwijt de prijs van een dergelijk systeem voor handelaren aangegeven. We hebben het onderzoek voor u uitgevoerd door onszelf te plaatsen op de plaats van een boekhandelaar die zichzelf wil uitrusten.

We hebben contact opgenomen met verschillende alarminstallateurs. En we vroegen hen om ons een aanbieding te doen voor een videobewakingssysteem vergelijkbaar met dat van de Amerikaanse Telepolice Vision.

De eerste verrassing was dat van de drie gecontacteerde bedrijven, geen van hen kon ons hetzelfde principe bieden dat werd blootgelegd door het Amerikaanse bedrijf. Afgezien van de afzonderlijke items in hun schatting met opties voor deze verkopen, hebben we waarschijnlijk een principe dat benadert, maar waarschijnlijk niet identiek is.

Een van de verkopers die anoniem wilde blijven, meldt: “Het Telepolice Vision-systeem is de enige die dit principe van beschermde en onmiddellijke registratie biedt. Het staat een direct gesprek met de politie toe! ”

Neem dan het systeem dat ons wordt voorgesteld en we vinden dat de handelaar die een dergelijk systeem wenst, moet investeren voor de goedkoopste offerte die is aangeboden. Voor de laatste moet het nog steeds een budget van minstens € 1500 bieden voor de belangrijkste knopagressie onder de toonbank en een optie tot € 390 voor een versie met afstandsbediening. Dat is een budget van € 1890 exclusief arbeid.

Het videobewakingsgedeelte wordt weergegeven op 1500 € voor een bedieningsscherm, een recorder en een camera. Optionele optie, besturingssoftware en extra camera’s die de basis bijna verdubbelen. Eindelijk, de kosten van installatie begrazing met 1200 €!

Samenvattend 1890 € voor de anti-agressieknop en 1500 € voor de video zonder de installatie te vergeten. Of een systeem gepost op 4590 € apparatuur.

Naast de aangekochte apparatuur, moet onze kandidaat-verkoper vervolgens een maandelijks bedrag van 40 € betalen om verbonden te zijn met een callcenter. Om nog maar te zwijgen van het onvermijdelijke jaarlijkse contract van 200 € voor het onderhoud van zijn apparaat. Of 680 € jaarlijks royalty- en onderhoudscontract.

Zonder te vergeten dat het wordt onderstreept voor de precisie “Het onderhoud dekt niet de mogelijke vervanging van onderdelen of andere interventies in geval van storing”.

Als gevolg hiervan is de traditionele beveiligingsinvestering al 7 keer hoger dan de Vision Telepolice die door sommige steden wordt voorgesteld. Opgemerkt moet worden dat hoewel beide een beveiligingssysteem zijn, het systeem van steden en gemeenten een andere technologie gebruikt die moeilijk te vergelijken is.

Dit is verre van de reguliere systeembudgetten, zoals ons onderzoek heeft aangetoond. Naast de prijs van Télépolice Vision – dit bedrag kan tot 120% worden terugbetaald – lijkt ook het gebrek aan informatie voor handelaren een probleem.

Het door ons gecontacteerde bedrijf Télépolice onderstreept: ‘Traders negeren vaak de prijs van beveiliging. Het blijft een sector van specialisten en geavanceerde technologie om misdaad te bestrijden. We bieden een enkele prijs van 50 € per maand all-inclusive: apparatuur en technische service ”.

Dit laatste punt zal benadrukken dat dit niet eens de prijs weergeeft van het onvermijdelijke jaarlijkse contract voor het onderhoud van een gekocht beveiligingssysteem. Beveiliging heeft een prijs en is in de loop van de tijd een verplichting geworden. Handelaren kunnen niet alleen vertrouwen op de politiek en de politie om hun veiligheid elke dag te waarborgen! Het is ook aan hen om na te denken, gezien het laatste nieuws van dit jaar.

lesblogsmedias