+ 32 (0) 2 318 50 90

Veiligheid: telepolice visie van nieuw in winkels!

Brusselse politie neemt revolutionaire technologie aan

BRUSSEL piek in het Brussels Gewest, de Noord-zone politieteam van een innovatief apparaat dat de handelaren télépolice veiligheid radicaal verandert. Met het oude systeem, de politie gewaarschuwd door de handelaar kon moeilijk op zijn best, als alles goed werkte, zoekt u het alarm en horen wat er gebeurt in de afgebogen apotheek, bibliotheek, enz.

Nu, in Evere, Schaarbeek en Sint-Joost, zal het systeem als voorheen te lokaliseren en geluid, maar ook live beelden van de aanval aan de gang, en de operator te ontvangen, van de politie, het slachtoffer handelaar te praten , zonder een risico te nemen voor de laatste, het juiste moment kiezen.

Volgens onze informatie nog steeds: in 2010, het systeem, genaamd TéléPolice Vision, zal worden gekoppeld aan de camera’s op de openbare weg geplaatst, die direct en automatisch op de handel zal worden gericht, waar de waarschuwing afkomstig is.

Niet alleen de politie bij te wonen de Kraakfilm het leven en in de handel, maar ook de post-heist en te ontsnappen bendeleden, medium en de richting van de vlucht, om onmiddellijk patrouilles uit te voeren.

Sterker nog: om de dispatching te helpen, verschijnt op het scherm het gedetailleerde plan van het interieur van de aangevallen handel; als het zo’n groot gebied, de operator direct weet waar het veilig en oude nummers is, op welke straten ze geven.

De informatie wordt bevestigd door het bedrijf dat deze technologie ook installeert in Wallonië, Eurovigilance.

CCD-beeldkwaliteit. In de toekomst is het voor gangsters nutteloos om camera’s te slopen: geen impact op de opname. Voor een kleine prijs: € 75 per pakket voor de complete uitrusting (terminal, camera en afstandsbediening), met inbegrip van de installatie door de technicus, en 25 € / maand vergoeding.

In een eerste periode, de politie in de noordelijke zone wil TéléPolice Vision te beperken tot bedrijven in de gevarenzone: apotheken, Tierces, hotels, juweliers, boekhandels, nachtwinkels en supermarkten, zei Eurovigilance.

In Wallonië door oplichters (groot succes in Charleroi Area, Fleurus, Pont-à-Celles, Aiseau, Chatelet, Farciennes, Gosselies, Jumet, Lodelinsart Monceau, Marchienne Dampremy, Montignies, Couillet, Marcinelle, Mont-sur-Marchienne en Ciney, Hamois, Havelange en Somme-Leuze in de Condroz), TéléPolice Vision is uitgebreid tot professionals, advocaten, artsen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, tandartsen. En TéléPolice Vision is volledig in overeenstemming met de wet Tobback (respect voor privacy).

Het systeem wordt vermeld in de vitrine: eerste afschrikkende werking. Er zijn nog geen afstandsbedieningscamera’s van het politiebureau toegestaan. Maar de handelaar kan op afstand verbinding maken, bijvoorbeeld via zijn privé-adres, via internet en zijn pc.

In het systeem van de jaren 1990, kon de gangsters bewijsmateriaal vernietigen door het vastleggen van de video in de doos: het is onmogelijk geworden. Ten slotte gaat de opname 24 uur per dag verder en veilig, zonder dat de tape hoeft te worden vervangen of opnieuw moet worden opgestart.

 

Gilbert Dupont
© The Last Hour 2009