+ 32 (0) 2 318 50 90

 Telepolice Vision politiezone Boraine

De Boraine politiezone lanceert ook het gebruik van een bewakingssysteem dat voornamelijk is bedoeld voor kleine bedrijven, Tele-Police-Vision, apparatuur die al in Charleroi en Brussel wordt gebruikt …

Het systeem is vrij eenvoudig: een camera loopt permanent bij de boekhandelaar, de apotheker of de bakker die het systeem heeft gebruikt, maar de politiediensten hebben alleen toegang tot de afbeeldingen in geval van tussenkomst van de handelaar, het is inderdaad noodzakelijk dat hij zijn afstandsbediening activeert zodat beelden en geluid de politie bereiken.

De politie kan dan heel snel ingrijpen omdat het op dit moment al over alle informatie beschikt met betrekking tot de lokalisatie en de configuratie van de plaatsen van de misdaad. Het doel is natuurlijk rovers te ontmoedigen die gewaarschuwd zullen worden voor het systeem dat op zijn plaats zit door een sticker op het raam.

Prijsvraag de basis complete set is 54 euro en het is 15 euro meer als u een extra camera wilt, een aftrekbare investering tot 120%.

Luister hieronder: het hoofd van de zone van de Boraine Politie, Marcel Staelen legt uit hoe hij dit systeem op zijn gebied wil ontwikkelen, hij is bij de microfoon van Jérémy Giltaire RTBF.