+ 32 (0) 2 318 50 90

” We kunnen onszelf niet beschermen tegen 100% “

Erwin Kuypers is lucide. “Het is onmogelijk om alle juweliers 100% te beschermen. Dat neemt niet weg dat we er alles aan doen om te voorkomen dat we worden aangevallen, “zei de juwelier in het centrum meteen.

Volgens hem zijn de overvallers op zoek naar de juwelier of geld. “Er zijn dus dingen die we allemaal kunnen invoeren. Zet bijvoorbeeld een alarm bij hem thuis en ga nooit met contant geld naar huis. Dan is het nodig om het alarm van de winkel te vertragen. Dat wil zeggen, het programma zodat de toegang tot de sieraden voor iedereen verboden is, zelfs voor de eigenaar “, legt Erwin uit.

Hij pleit ook voor de installatie van het monitoringsysteem van bedrijven “Télépolice, dat kan alleen maar een pluspunt zijn. ”

Erwin Kuypers had dezelfde soort ervaring als Mr. Bens, in die zin dat hij ook op straat naar huis werd gevolgd door bandieten. En dat is hij niet van plan het te vergeten. “Ik heb echt de loop van het pistool op de tempel gezet, ik kan het nog steeds zien. Wat te doen, soms zou het goed zijn om een zwarte gordel van karate te zijn. Als we twee pistolen op ons hebben … niet in Matrix! ”

Daarom pleit hij voor maximale voorzorgsmaatregelen, zodat rovers begrijpen dat het nutteloos is om een juwelier aan te vallen omdat hij geen vloeistof bij zich heeft en geen toegang heeft tot de juwelier tijdens de sluitingstijd “. (G.G.)

Erwin Kuypers is constant waakzaam S.KIP.