+ 32 (0) 2 318 50 90

Nieuwe crèche en het tele-politie systeem

De primeur van Olivier Maingain

Olivier Maingain kondigt drie nieuwigheden aan in de primeur.

  • Nieuwe wieg:

"Een privé bedrijf zal zich op een land van GOMB, Ariane weg vestigen. Het is een KMO in communicatie die een opmerkelijke boom heeft meegemaakt. Zij waren van plan om een wieg in hun gebouw te omvatten. Om te voldoen aan de eisen van hun personeel, maar ongeveer vijftien plaatsen beschikbaar zal zijn voor de gemeente. "

Een project dat moet worden uitgevoerd binnen de komende 2 jaar.

  • Politie TV:

Net als Ukkel zal de gemeente een tele-politie systeem installeren onder handelaren die het verzoek indienen, waarbij de surveillance beelden, indien nodig, rechtstreeks naar de verzending van de politie gestuurd kunnen worden. Dit zal worden gedaan in 2010, net als de installatie van nieuwe Surveillance camera's van de gemeente.

En we zullen ingrijpen in de kosten van installatie en onderhoud.

  • Festival:

Een duurzame ontwikkeling festival zal worden gehouden op het einde van 2010 in WOLUBILIS.