+ 32 (0) 2 318 50 90

Een Rover bedreigt een apotheker met een mes in Molenbeek

Brussel

De 18-jarige auteur bekende de feiten en stond ter beschikking van het parket voor gewapende overvallen.

Een persoon gewapend met een mes wees maandag naar een apotheek in Molenbeek-Saint-Jean. De man pakte een paar kaartjes in de kassier voordat hij vluchtte en werd gearresteerd, zei het parket van Brussel dinsdag. De 18-jarige auteur bekende de feiten en stond ter beschikking van het parket voor gewapende overvallen. De verdachte ging rond 15.30 uur naar een apotheek aan de Jubilee Boulevard in Molenbeek.

Hij hield een mes in zijn hand en zijn gezicht was verborgen door een T-shirt. Hij ging toen naar de apotheker die achter de toonbank stond. Ze drukte onmiddellijk op een SOS-alarmknop. De verdachte bedreigde haar toen met zijn mes en nam wat aantekeningen in de doos. Hij brak ook het scherm van een computer en een raam voordat hij vluchtte.

De lokale politie zou het individu snel kunnen uitdagen in de Rue de l’Ourthe. De man hield nog steeds zijn mes in zijn hand en er zat een mes in zijn zak.

 

Belga