+ 32 (0) 2 318 50 90

Telepolice, anti-agressie alarmsysteem

Telepolice, anti-agressie alarmsysteem

Per 31 december 2010 is er een gloednieuw anti-agressie alarmsysteem, genaamd TELEPOLICE, van kracht.
Om dit uit te voeren, heeft de politiezone, vertegenwoordigd door de Police College, een contract gesloten met het bedrijf LMD.

Maar pas op, andere privé-bedrijven komen naar de winkels in onze buurt (Schaarbeek – Sint-Joost-ten-Noode – Evere) om te proberen een anti-agressiealarmcontract te verkopen. Deze verkopers, om hun product te verkopen, beschikken over een Teleglobe-systeem door erop te staan ​​dat als er een probleem of gevaar is in uw bedrijf, het direct verbonden is met onze politiezone en daarom rechtstreeks met onze politiepatrouilles.

We willen u vandaag waarschuwen voor deze aanpak omdat het ertoe leidt dat u ten onrechte gelooft dat deze systemen in licentie zijn gegeven door de politie. In overeenstemming met de wet werd een openbare aanbesteding voor een “dienstenconcessie” toegekend en werd deze opdracht aan het bedrijf gegund: LMD SPRL, 60 Ch de Namur 1400 Nijvel

Op deze openbare markt zullen alleen de apparaten die door dit bedrijf zijn opgezet in samenwerking met de politie, worden verbonden met de verzending van onze politiezone.
Om enig ongemak maar ook voor uw gemak te voorkomen, heeft de SPRL LMD een certificaat opgesteld waarvan u hieronder een voorbeeld vindt.

Dit certificaat zal worden gepresenteerd door iedereen die u presenteert als onderdeel van ons TELEPOLICE-project.

Anders, als mensen aandringen, nodigen we u uit om onmiddellijk contact op te nemen met Dauchy (0473 / 888.345) om problemen ter plaatse te voorkomen.