+ 32 (0) 2 318 50 90

Anti-agressie systeem telepolice visie!

Profiteer van een gemeenschappelijke bonus om uw bedrijf te beschermen tegen diefstal en agressie.

Om de veiligheid van ondernemers te verbeteren en een efficiëntere bestrijding van de toename van de beroving en aanranding waarop het beroep wordt geconfronteerd, heeft de gemeente Etterbeek besloten tot de oprichting van een premie om te helpen bij de installatie van een bijzonder effectief preventie- en beschermingsinstrument: het Télépolice Vision-systeem.

Hoe werkt dit systeem ?

Een camera is geïnstalleerd in uw bedrijf, en voortdurend verslagen (24/24, 365 dagen per jaar) alles is wat er gebeurt. Deze informatie (afbeeldingen en geluiden) kan ook op elk moment en op afstand via internet worden geraadpleegd. Indien nodig zullen zij rechtstreeks uitgezonden naar patching Montgomery politiezone vertellen met een druk op de “SOS” knop in de afstandsbediening zal tijdens de installatie van het systeem aan u worden verstrekt.

Wat is het premiebedrag ?

De financiële steun van de gemeente dekt maximaal 50% van het geïnvesteerde bedrag. Concreet zal de installatie kosten worden vergoed tot 50%, en de gemeente werkt ook voor 50% van uw maandelijkse abonnementskosten om Vision systeem Télé¬police.

Om van deze bonus te profiteren, moet je alleen aan de volgende twee voorwaarden voldoen :

  • uw bedrijf moet zich op het gemeentelijk grondgebied bevinden.
  • het moet verbonden zijn met het videobewakingssysteem Télépolice Vision.

Interesse? Je hoeft alleen maar de volgende twee stappen uit te voeren:

1. installeren in uw handel het videobewakingssysteem Télépolice Vision LMD stevige sprl 02 318 50 90 – www.telepolice.be)

2. Adres uw gemeentelijke subsidie ​​aanvraag via het daarvoor bestemde formulier (die u hier kunt downloaden) per post naar het College van Burgemeester en Wethouders (een loket van de Middenstand – begane grond van het gemeentelijke hotel – ave¬nue van Oudergem, 113 tot 1040 Etterbeek). Of stort het, tegen ontvangstbewijs, direct ter plaatse.

Voor meer informatie:
Eén venster van de middenklasse – 02 / 627.23.35 – classemoyennes@etterbeek.be