+ 32 (0) 2 318 50 90

Een juwelier aangesloten op Télépolice in Brussel: de een uit Ukkel 1 op 342!

Een enkele juwelier al snel verbonden: die van Ukkel

BRUSSEL Volgens onze informatie, en terwijl handelaren grotendeels klagen over onveiligheid, en in het bijzonder de juweliers in het Brussels Gewest, is er niet één verbonden met TelePolice Vision, hoezeer de meest krachtige op de markt en waarvan de kosten terugkomen op minder dan 30 € / maand!

Volgens de Pages d’Or zijn er 342 juweliers in het Brussels Gewest: niemand is momenteel verbonden met Télépolice Vision. De eerste heeft zojuist het verzoek gedaan: het is de juwelier Ukkel Leon-Philip Rubin naar het recente drama nog steeds in alle herinneringen aan de Vanderkinderestraat.

En van de duizenden winkels in Brussel hebben slechts 133 deze TelePolice overgenomen, waaronder een politie zoals die van Schaarbeek, via zijn woordvoerder Johan Verleije, die zei “uiterst tevreden” te zijn tot het punt “we denken eraan om het uit te breiden” .

De kosten van € 54,90 per maand zijn fiscaal aftrekbaar op 120% als een professionele uitgave als onderdeel van beveiligingsmaatregelen van de overheid.

De voordelen van deze in de Verenigde Staten ontwikkelde technologie waren bekend (DH van 20 februari 2009, 9 mei 2009, 5 september 2009, 16 januari 2010 en 10 maart 2010).

Het afschrikwekkende effect van TelePolice Vision is ook te wijten aan de kortere responstijd: in Schaarbeek staat de politie negen keer op tien op de werkplek in minder dan een minuut.

En toch, in de Chaussée de Haecht waar maandagavond alle handelaars klaagden over onveiligheid, is er slechts één bedrijf – een apotheek – verbonden met het systeem dat iedereen is voorgesteld!

Informatie is te verkrijgen op 070/663101 en telepolice.org