+ 32 (0) 2 318 50 90

Nieuwsbrief aan Ukkel Traders

Maart 2010

Een initiatief van de politiezone
Ukkel – Watermaal-Bosvoorde – Oudergem
02 / 373.58.01

 Telepolice Vision: meer veiligheid voor uw bedrijf

Op regionaal niveau is de afgelopen jaren de gewapende overval sterk toegenomen gericht op bedrijven. Het grondgebied van de politiezone Ukkel / Watermaal-Bosvoorde / Oudergem ontsnapt niet deze trend is in twee jaar tijd verdubbeld. En dit zijn helaas niet de
de enige risico’s voor handelaars, die ook het slachtoffer zijn van een opkomst display en inbraak.

Uw politiezone is natuurlijk niet inactief sinds er een reeks initiatieven is genomen om om deze negatieve spiraal te stoppen. Het aantal voetgangerspatrouilles is ook sterk toegenomen dat er gedurende de periode elk jaar een speciaal apparaat voor het beveiligen van winkeldistricten wordt geactiveerd vakanties.

Toegevoegd aan deze is een modern en efficiënt stedelijk bewakingscamerasysteem met momenteel ongeveer dertig camera’s en die in de nabije toekomst zullen worden uitgebreid. Eindelijk, dankzij partnerschap met de gemeente, is het ook mogelijk om gratis advies te krijgen van een adviseur in technopreventie om zwakheden te identificeren bij het veiligstellen van zijn handel en manieren om het te repareren.

Gezien de vastberadenheid van schurken lijkt het erop dat deze maatregelen alleen niet voldoende zijn om de toename van diefstallen en die met geweld in het bijzonder te beteugelen. Het is om deze reden dat de politiezone heeft een openbaar contract geopend om iedereen een beveiligingssysteem aan te bieden handelaars.

Met het “Telepolice Vision” -systeem hebben we nu een geheel nieuwe Telepolice Vision-systeem combineert videobewaking en directe verbinding met politiediensten. Zoals uitgelegd in de bedrijfsbrochure van Telepolice Vision staat het systeem, in geval van agressie, om afbeeldingen in te zenden real-time verzending naar de politiezone Ukkel / Watermaal-Bosvoorde / Oudergem volg de actie in realtime en bereid de interventie van de veldteams het best voor terwijl je wint kostbare seconden in vergelijking met een conventionele interventie. Voordat we er zijn, moet dit systeem zijn alle afschrikkende werking aangezien zichtbare onderscheidende stickers informatie geven over de aanwezigheid van het systeem “Télépolice Vision “in de handel.

Wij nodigen u uit om de bijgevoegde brochure te lezen om meer te weten te komen over de bijzonderheden hiervan systeem en de kosten ervan. U bent vrij om contact op te nemen met het bedrijf op 070 663 101 om een ​​bestelling te plaatsen.

Jij bent het
Het is ook mogelijk om een ​​demonstratie in onze gebouwen te houden om te observeren hoe het werkt.
beton.
We staan ​​u uiteraard ter beschikking voor verdere informatie over het systeem ” Telepolice Vision “.

Michel Deraemaeker
Hoofd van het lichaam

Armand De Decker
Burgemeester