+ 32 (0) 2 318 50 90

2010: telepolice, anti-agressie alarmsysteem Schaerbeek-Evere-Sint Joost

Vanaf 31 december treedt een gloednieuw anti-agressie alarmsysteem, genaamd Télé-Police, in werking. Om dit te bereiken is het politiegebied, vertegenwoordigd door de Politieacademie, een contract aangegaan met het bedrijf AGMD.

Maar, Let op, andere particuliere bedrijven presenteren zich in de winkels van ons gebied (Schaerbeek-Sint-Joost-ten-Node-Evere) om te proberen een anti-agressie alarm contract te verkopen. Deze directe verkopers, om hun product te verkopen, met name beschikken over een Telempolice systeem, aan te dringen dat als er een probleem of gevaar in uw bedrijf, het is direct verbonden met onze politie en dus rechtstreeks aan onze politie patrouilles.

Wij willen u vandaag waarschuwen tegen deze manier van handelen door het feit dat het leidt u naar onrechte geloven dat deze systemen zijn goedgekeurd door de politiediensten. In overeenstemming met de wet is een overheidsopdracht “concessie van diensten” uitgevoerd en deze markt is toegekend aan het bedrijf: Agency of Global Management aan de Development SPRL, Télépolice Vision AV. Léon Champagne, 2, B bij 1480 Tubize.

Door deze openbare markt, alleen de apparaten die door deze onderneming, in samenwerking met de politiediensten, zal worden aangesloten op de verzending van onze politie-gebied.

Om ongemak te voorkomen, maar ook voor uw gemak, heeft Télépolice een certificaat opgesteld waarvan u hieronder een voorbeeld zult vinden. Deze verklaring zal worden ingediend door iedereen die aan u als onderdeel van onze Télépolice project.

Als dit niet het geval is en als mensen aandringen, nodigen wij u uit om onmiddellijk contact opnemen met de heer DAUCHY (0473/888.345) om eventuele problemen ter plaatse te voorkomen.