+ 32 (0) 2 318 50 90

2006: het telepolice systeem breidt

Het telepolice systeem breidt

Juni 2006, 2015

Contacten met handelaren begonnen op de Aiseau-Presles/Châtelet/Farciennes gebied.

Een apparaat om de politiediensten tijdens of vóór de daad van agressie discs te contacteren. Na Charleroi en Fontaine-L’Evêque-Courcelles (gebied van de Trieux), is het de politiezone van Aiseau-Presles/Châtelet/Farcinennes die net is begonnen met de stappen om handelaren te informeren over de mogelijkheid van het installeren van dit type apparaat thuis. De eerste verbindingen moeten worden gemaakt in een paar weken.

En de eisen voor verbindingen blijven stromen, van de boekhandelaars maar ook van artsen en apothekers in het bijzonder. Zij zullen kunnen profiteren van de tweede fase van de lancering.