+ 32 (0) 2 318 50 90

2005: veilig met tele-Police

IN de komende weken zullen handelaren in het politiegebied van de Trieux in staat zijn om hun activiteiten uit te voeren met een ounce extra sereniteit, dankzij de telepolice systeem.

Geboden door euro-waakzaamheid, dit systeem kan iedereen die het slachtoffer is van een aanval om in contact te komen met de centrale politiebureau in het gebied.

Het belang van deze technologie is dat de handelaar, of de persoon die zijn liberale activiteit uitoefent, in het geval van binnendringen, een drukknoop kan in werking stellen die een zender teweegbrengt die aan de politiediensten wordt aangesloten.

Zij zullen dan in staat zijn om de situatie en de aard van de feiten te beoordelen. En van daaruit, reageren dienovereenkomstig. Snel, praktisch omdat het nog steeds staat de rechtshandhaving om informatie te verzamelen tijdens de agressie zelf, kan dit systeem rente twee goede duizenden handelaren in Courcelles en l’evêque.

© Gratis België 2005