+ 32 (0) 2 318 50 90

Lagere criminaliteit…

De Boraine-politie leverde hun balans over 2011. Een nogal positieve beoordeling met betrekking tot gewapende overvallen, diefstallen met geweld of bedreigingen. Dit is een daling van de criminaliteit in vergelijking met 2010. Kleine bedrijven blijven echter het belangrijkste doelwit van overvallers, vandaar de interesse om te werken met het Télépolice Vision-systeem.

Daling van de criminaliteit in vergelijking met 2010

VEILIGHEIDSTWARNON Veiligheid is een prioriteit voor Eric Guilmot. Hij is de eerste handelaar in de boreale zone die het Vison Telepolice-systeem gebruikt.

“Het kost maar het leven is van onschatbare waarde. Er zijn werknemers maar ook klanten om te beschermen. Bovendien kunnen deze vergoedingen van de bijdragen worden afgetrokken op 120%. ”

En zelfs als de apotheker die op Quaregnon Square is geïnstalleerd nooit het slachtoffer is geweest van een diefstal met geweld, heeft zijn bewakingssysteem hem al gediend. De feiten gaan terug tot afgelopen februari. Toen hij bij de apotheek aankwam, merkte Eric meteen wat er was gebeurd. Hij had gemerkt dat de onderkant van een raam was gebroken.

De apotheker, in het bijzonder goed uitgerust met beveiliging, had enige tijd besteed aan het bekijken van de beelden van zijn bewakingscamera. “In feite ging het alarm af. Beide camerasystemen ook. Naast telepolice-monitoring, heb ik een intern systeem. In totaal zijn er acht of negen camera’s in de apotheek. ”

Dankzij de afbeeldingen had de manager van Multipharma opgemerkt dat drie auteurs hadden gehandeld. Een van hen had gekeken. Zijn observaties, vermengd met die van de Boraine-politie, dienden om de opstellers van de feiten uit te dagen. Behalve dit feit, had Eric nooit een andere vlucht gekend, zo niet een poging drie of vier jaar geleden.

De apotheker waardeert in elk geval het nieuwe Telepolice Vision-systeem.