+ 32 (0) 2 318 50 90

Een Delhaize beroofd in Anderlecht, een bakkerij in Ukkel uitgerust met telepolice.

Bij elke gelegenheid, kleine overvallers …

De Proxy Delhaize aan de rue Saint-Guidon in Anderlecht was het toneel van een overval op vrijdag. Vier daders, van wie er twee gewapend met pistolen waren, presenteerden zich rond 18:40 en verwondden een kassier met een klap tegen het hoofd voordat ze vluchtten met 770 euro, bevestigde Marie Verbeke, deur van de politiezone Midi.

De bakkerij De Greef aan de Avenue des Sept Bonniers in Ukkel was zaterdag het slachtoffer van een overval en bevestigde de politiezone van Marlow. Eén auteur, met een kap erop en helemaal in het zwart gekleed, drong rond 15:15 binnen en kreeg de hele inhoud van de doos (ongeveer 1.000 euro) in een plastic zak zonder letsel.

Uitgerust met het TELEPOLICE Vision-systeem, was de bakker in staat om onmiddellijk de waarschuwing in real time te geven en konden de lokale politieagenten de overvaller snel onderscheppen. Die geen tijd had om zijn dummywapen (of buit) kwijt te raken en weer klein zou zijn (15)!

Normaal 06/04/2015

Een Delhaize wees naar Uccle met een mes.

BRUSSEL: De Delhaize-winkel aan de Chaussée d’Alsemberg in Ukkel was deze zondag het toneel van een overval. Een auteur die alleen optrad, ging naar de kassa en eiste, met de dreiging van een mes, de opening van de la en zijn rekening. Rond 16:00 uur bedreigde de auteur de werknemers die deze Delhaize-winkel presenteerden, rechtstreeks verbonden met de plaatselijke politie van Ukkel door de Telepolice Vision. Na de waarschuwing konden de teams in het gebied snel een verdachte onderscheppen. Volgens onze informatie mocht de video van het anti-agressiemiddel Télépolice de agressie vastleggen en toelaten de verdachte te verwarren. Het bedrag van de schade is niet gecommuniceerd!