+ 32 (0) 2 318 50 90

 2006 : Telepolice Charleroi

Verkopers in het gebied Charleroi die dit wensen, kunnen zich abonneren op het technopreventiesysteem van Telepolice. Het is aan de handelaar die de keuze maakt, en tegen de betaling van een faciliteit en een maandelijks abonnement, via de telefoonlijn te verbinden met de centrale politie. In geval van agressie, gewapende overval of waarschuwing stuurt de handelaar, bij aanraking van een discrete knop, een signaal dat een alarm activeert op het centrale politiebureau. De centralistische politie hoort dan alles wat er in de winkel gebeurt en kan dienovereenkomstig reageren, een team sturen en hen in real time informeren over alles wat er gebeurt.

Telepolice is een technopreventingssysteem dat de handelaar op zijn raam kan plaatsen met een sticker die zijn samenwerking met het bedrijf aankondigt: genoeg om schurken af te schrikken.

Geïnteresseerden, handelaren maar ook vertegenwoordigers van vrije beroepen, kunnen verbinding maken met de site Telepolice.