+ 32 (0) 2 318 50 90

Criminaliteit in Brussel : de vrucht van politieke INACTIE en milieu laksheid

De reformistische partij is ook van plan de bands “die de wijken in het centrum en in Europa verrotten” te ontmantelen.
De MR van Brussel-Stad veroordeelde donderdag “de politieke laksheid en laksheid die jarenlang heerste in veiligheid” na de publicatie van ongunstige cijfers over misdaad in de hoofdstad.

“Met 37 delicten per 100 inwoners, de stad Brussel is de gemeente met de hoogste criminaliteit in het Koninkrijk,” Alain Courtois tip, top van de lijst MR Brussels City in de komende lokale verkiezingen.

“Veiligheid is de eerste van alle vrijheden, we moeten ervoor zorgen dat alle Brusselaars rond willen lopen, rond willen gaan, iets willen drinken, of gewoon naar huis willen, naar alle delen van Brussel …” De heer die 5 voorstellen doet.

Het is de bedoeling de politiebureaus een preventieve en repressieve rol te geven, met de opening van alle politiebureaus 24/7 “in alle districten van Brussel”, straatprostitutie te verbieden en te zorgen voor bescherming van handelaren door het opzetten van het Télépolice-Vision-systeem dat handelaren in contact brengt met de dichtstbijzijnde politie-expediteur.

De reformistische partij is ook van plan om troepen te ontmantelen “rotten buurten van het centrum en de Europese Neder-Over-Heembeek, Haren en Laken door een stalker zonder dank u tegen drugsdealers, dieven en alle daden van geweld” en creëer een Police Cadet School.